211 11 89 516

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΙΜΜΙΠΑΣΕ ΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ.ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 
Σας ενημερώνουμε ότι ο ΣΙΜΜΙΠΑΣΕ  σε συνεργασία με τον περιφερειακό σύλλογό του ΣΙΜΜΙΠΑΣΚ Κρήτης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα : ” Πρώιμη ανίχνευση, σύγχρονες τάσεις και προοπτικές παρέμβασης ” .
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου 2024 στο επιμελητήριο  Ηρακλείου Κρήτης  στις 11.00π.μ το πρωί.
 
Την ημερίδα θα τιμησει με την παρουσία της και θα είναι βασική ομιλήτρια και εισηγήτρια του θέματος  η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα. Σοφία Ζαχαράκη.
Η υπουργός θα αναλύσει λεπτομερώς το πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης το οποίο έχει εξαγγελθεί απο την Κυβέρνηση  και θα υλοποιηθεί κατά το τρέχον σχολικό έτος 2024-2025. 
Για την υλοποίηση και εφαρμογή του προγράμματος και για τα vouchers που θα δοθουν στους γονεις προσχολικης ηλικίας θα αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες κατα τη διάρκεια της ημερίδας.
 
Επίσης, στην ημερίδα θα παρευρεθεί η κα  Μαρίνα Στέφου, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο κ. Σπύρος Σπυρίδων Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.ΑΑ.
 
Την ημερίδα ακόμα  θα την στελεχώσουν και θα τοποθετηθούν αξιόλογοι επιστήμονες Παιδίατροι, Ειδικοί παιδαγωγοί , Λογοθεραπευτες ,Κοινωνικοί λειτουργοί,  Ψυχολόγοι, καθώς και η προϊσταμένη της Γενικής  Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας κα. Μαρία Φραγκουδάκη .
 
Στην ημερίδα θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους βουλευτές από όλους τους Νομούς της Κρήτης ,  ο Περιφερειάρχης  Κρήτης κ. Αρναουτάκης, Αντιπεριφερειάρχες απ’ όλη την Κρήτη, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ.  Καλοκαιρινός, καθώς και πολλοί Αντιδήμαρχοι νομών Ηρακλειου, Χανίων , Ρεθύμνου κ.λ.π
Επιπλέον, ο Διευθυντής  της Γενικής  Δ/νσης  Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Ηρακλείου κ. Σπύρος Χαρτοφύλακας και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Μανώλης Μπελαδάκης .
 
Η θεματολογία της ημερίδας  ειναι αρκετά σημαντική για τον κλάδο μας ,καθότι απασχολει ολους μας ,την δουλειά μας ,το παιδί ,την οικογένεια και μέσω αυτου του voucher δύναται να βελτιωθεί η όποια κατάσταση παιδιού ,καθώς επίσης και το επίπεδο των επιχειρήσεων μας.
 
Η παρουσία όλων των συναδέλφων της Κρήτης είναι απαραίτητη , καθώς και των εργαζομένων των επιχειρήσεων και των ειδικών θεραπευτών -συνεργατών των σχολειων για πληρέστερη ενημέρωση.
 
Όλες οι ΜΦΠΑΔ και νηπιαγωγεία της Κρήτης θα πρέπει να δώσουν το παρών στην ημερίδα απο την στιγμη κατα την οποια η πολιτική  ηγεσια του υπ.Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής (Υπουργός & Γεν. Γραμματέας) θα μεταβεί στην Κρήτη μόνο και μόνο για τον κλάδο ,για εσάς και εμάς.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top